Finansiering

KNA Raceway jobber kontinuerlig med å øke kapital til finansieringen.
For å kunne realisere prosjektet trengs 12 – 15 millioner i egenkapital og sponsorstøtte, avhengig av hvor mye en skal bygge i første byggetrinn. Per 21.01.2020 har private investorer gått inn med 14 millioner.

Vi har satt oss et mål om å skaffe deler av kapitalen gjennom:

 • Private kronerullinger
 • Gaver
 • Sponsorpakker med næringslivet
 • Støtte fra ulike fond og stiftelser

Privat kronerulling – Salg av banemetere. (nå åpen for bedrifter)

Har du lyst å støtte prosjektet i så er det å «kjøpe en meter av racingbanen» et godt bidrag. Vi har 2324m å selge unna og målet er å få «solgt» banen fullt ut.

De som kjøper en eller flere metere av banen vil selvsagt ikke bli formelle eiere, men får tildelt et skjøte som dokumenterer støtten. Det vil i tillegg, etter at salget er avsluttet, bli laget en oversikt/ plansje over bidragsyterne fordelt ut på banen, slik at alle kan se hvor meteren deres er. Denne blir hengt opp en strategisk plass på anlegget.

Privat:

Hver meter koster kr 500,- for privat.
Nå er det og mulighet å kjøpe meter på gokartbanen på 350m. Denne koster 250,- som privat.
Det er ingen begrensning på meterkjøp og kan kjøpes på følgende måter som forklart under:

 • 👉Vipps: 124585
  Gå inn i menyen og velg banetype og antall meter:
 • 👉Bank: Bankkonto: 3213.20.35686
  Ved bruk av tradisjonell bankoverførsel, vennligst send en mail til metersalg@knaraceway.no og oppgi ditt navn, din postadresse, mailadresse og mobiltelefonnummer.
 • 👉Paypal: Gå inn på www.paypal.com og benytt post@knaraceway. Send 500.- som venn.

OBS: I alle tilfeller må det oppgis navnet som skal stå på skjøtet, samt email adresse. Skjøtet blir sendt over i A4 .pdf-format og en kan skrive ut så mange eksemplarer en ønsker.

Bedrift:

På lik linje som privat er det mulig å kjøpe 1 meter, men for bedrift er prisen per meter til 1000,- og 500,- for meter på gokartbanen på 350m.

Det er også laget en eksklusiv deal der det selges pakker på henholdsvi30, 50 og 100 meter. Kjøp av banemeter for min kr. 30.000,- gir rett til deltakelse på en eksklusive banedag i forkant av offisiell åpning av banen. (1 registret bil eller motorsykkel pr. kr. 10.000,-).

 • 👉Vipps: 124585
  Gå inn i menyen og velg banetype og antall meter:
 • 👉Bank: Bankkonto: 3213.20.35686
  Ved bruk av tradisjonell bankoverførsel, vennligst send en mail til metersalg@knaraceway.no og oppgi ditt navn, din postadresse, mailadresse og mobiltelefonnummer.

OBS: I alle tilfeller må det oppgis bedrift-navnet som skal stå på skjøtet, samt email adresse. Skjøtet blir sendt over i A4 .pdf-format og en kan skrive ut så mange eksemplarer en ønsker.

 • Gaver

Om noen ønsker å gi en gave til prosjektet uten noen ytterligere forpliktelser så setter vi selvsagt stor pris på det. Ellers finnes det flere andre alternativer som f.eks sponsorpakker med firma.
Disse pakkene kan f.eks inneholde skilt reklame på anlegget enten utendørs rundt racingbanen eller i supercrosshallen. Vi har også anledning til å tilby andre typer pakker etter nærmere avtale.

 • Sponsorpakker med næringslivet

Søknad næringslivet

 • Støtte fra ulike fond og stiftelser

Grasrotandelen har nå økt fra 5 til 7 prosent! Det betyr mer penger til din favorittklubb eller forening!

Har du ingen Grasrotmottaker ennå? Velg oss da!

Mer info finner du i linken under:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=992637382


Vi vil søke om støtte fra aktuelle fond og stiftelser, og håper at vi også kan få økonomisk hjelp fra disse. Foreløpig har vi ikke fått noen uttelling her, men vi gir oss ikke, og forsøker å være aktive også på dette området.