Supercrosshall

Film i fra en supercrosshall i Danmark.

Forhåndsbestilling av årskort/klippekort til supercrosshallen

For å kunne dokumentere fremtidig bruk har vi laget en avtale om forhåndsbestilling av årskort/klippekort. Det er veldig viktig at alle som har interesse av å kjøpe årskort/klippekort registrerer denne avtalen så snart som mulig siden avtalen er et viktig bidrag i forbindelse med spillemiddelsøknaden og bankfinansieringen som må til.
Årskortet koster 10000,-, klippekort med 10 klipp koster 3000,- og klippekort med 3 klipp koster 1000,-. Årskortet gjelder i 6 måneder fra 1 oktober til 30 mars og klippekortet gjelder så lenge det er «klipp» igjen. 2 eller flere kan spleise på enten årskort eller klippekort, men årskortet kan kun brukes av en person pr. dag. Det vil komme en email med betalings informasjon når det nærmer seg betaling.

Fyll ut skjemaet i linken under for å inngå avtale.

Avtale for bruk av supercrosshall

Dette blir Norges første supercrosshall.

Hallen vil være tilgjengelig for trening hver vinter fra 1. oktober til 30. mars.
I sommersesongen vil hallen være til disposisjon for andre typer aktiviteter. KNA Raceway har også planer om å legge til rette for at bobiler og campingvogner kan stå parkert i tilknytning til hallen i sesongen på vinteren.
Det er stor interesse fra motocrossmiljøet for en slik hall og hallen vil gode treningsmuligheter på vinteren. Byggestart av supercrosshall forutsetter egenkapital og garantier om inntekter/bruk som gjør denne investeringen økonomisk forsvarlig.

Info:

Lengde 78 meter
Bredde 60 meter
Mønehøyde 10 meter, men bygges på en 1,5m høy ringmur
Bygningsmateriale Isolert hall med reisverk i stål
Ventilasjon Naturlig med lufteluker i taket
Underlag 1,5 meter fast masse/leire som bearbeides med hopp og svinger
Bruk
Vintersesong 6 mnd. Supercross
Sommersesong 6 mnd. Ulike arrangementer

Sponsorer og bidragsytere søkes:

Vi har en målsetning om å skaffe 2 millioner i egenkapital i forbindelse med byggingen av supercrosshallen. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med mulige sponsorer og andre bidragsytere nå som kan være med å realisere planene våre.
Om du eller firmaet ditt ønsker å bidra økonomisk så oppfordres du til å ta kontakt. Vi har blant annet mye god veggplass til skiltreklame. Vi kan også diskutere andre varianter av en sponsoravtale eller en gave som ekslusive tilgang til hallen i forbindelse med en aktivitetsdag, arrangementer og så videre. Vi vil komme med mer informasjon vedrørende dette etterhvert.

Lik «KNA Raceway supercrosshall» på facebook!

På facebook vil det komme forløpende informasjon vedrørende supercrosshallen.